Bengts Blogg

Bengt Malmgren, Läkare och katolik i Stockholm

   Följ mig på Twitter

  Min YouTubekanal

   

   


   

  Senaste poster

  Sökord

  Arkiv

  Community

  P Damian Eze brinnande evangelist och katolsk kyrkoherde i Gävle ger ut ny bok

  3 mars 2012 kl 16.30 är det bokintroduktion i St.a Eugenia katolska kyrka Kungsträdgårdsgatan 12 Stockholm. Det är pater Damian Eze MSP som introducerar sin bok INVITED BY LOVE. En bok om Guds kärlek. Andliga sanningar på ett språk som är tillgängligt för vardagsmänniskor. I vår tid då då begreppet kärlek så ofta missförstås och överexploateras vill p Damian framställa Guds kärlek i Jesus Kristus. Boken hjälper oss att ana djupet och den verkliga naturen hos Guds kärlek som är ämnad att berika och upprätta varje människa.
  P Damian är en god kommunikatör och förmedlare av evangeliet till vår tid. Hans meditationer och predikningar är omtyckta och uppskattade både i Sverige och utomlands.

  Ralph Martin, välkänd pionjär inom Katolska karismatiska förnyelsen skriver:

  "Jag har länge beundrat p Damians predikningar för dess anmärkningsvärt goda balans mellan sund bibelexeges och personlig praktisk tillämpning i vardagen. Jag vill med glädje rekommendera hans bok som behandlar det viktiga temat att acceptera Guds kärlek."

  P Damian kommer från Nigeria och tillhör missionssällskapet Missionaries of St Paul (MSP). Han är nu kyrkoherde i St Paulus katolska församling i Gävle.Välkommen till S:t Eugenia den 3 mars 16.30 på en spännande bokintroduktion! Speciell gäst är hans excellens Benedict Onochie Amboi, Nigerias ambassadär i de Skandinaviska länderna.

  Se denna video från F Damians predikan vid Jesusmanifestationen i Stockholm 2010:

  [P Damian del 2] [P Damian del 3]

  Fler predikningar av F Damian här:


  http://katolsktfonster.se/forum/blogs/damian/
  http://www.sanktpaulus.se/Predikan.html